Delavnica za mlade “Spodbujanje kritičnega odnosa mladih do informacij in udejanjanje mladinske pobude”, 27. 5. 2010 na Drugi gimnaziji Maribor

Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA bo v sklopu projekta »Zavedno mladi« v četrtek, 27. maja 2010, na Drugi gimnaziji Maribor izvedel ustvarjalno delavnico za mlade, ki bo pokazala, kako samostojno ustvarjena sporočila o temah, ki zanimajo mlade, oblikovati tako, da se jih lahko razumljivo posreduje izbrani ciljni javnosti.

Odloči se dejavno sooblikovati svoj svet, dogajanje v družbi, šoli in doma oziroma povedati, kar povedati znaš, kadarkoli kaj povedati imaš! In se nam pridruži.

Delavnica je namenjena mladim srednješolcem, tudi tistim, ki ne obiskujete Druge gimnazije Maribor. Zaželjeno je, da pedagoški ali svetovalni delavci na šolah, zavodih ali drugih ustanovah spodbudite mlade, da se nam pridružijo. V primeru, da bi se delavnic želel/a udeležiti, nas pokliči ali nam piši, veseli te bomo.

Program delavnice je zasnovan tako, da boš ob udeležbi pridobil/a praktične veščine in osvojil/a pristope, spodbude in orodja, ki ti bodo omogočili nadaljno uporabo teh veščin pri javnem sporočanju svojih pobud, idej in zamisli.

Delavnico bodo vodile strokovne sodelavke MISC INFOPEKA Urška Breznik, Polonca Podgoršek in Natalija Rojc Črnčec.

PRIJAVIŠ se lahko v živo, po e-pošti ali telefonu:

MISC INFOPEKA, Ob železnici 8, T: 02 300 68 50, M: 041 481 246, infopeka@infopeka.org

Tvojega sodelovanja se iskreno veselimo!

SODELOVANJE

Delavnico »Spodbujanje kritičnega odnosa mladih do informacij in udejanjanje mladinske pobude« izvaja Mladinski informacijsko- svetovalni center INFOPEKA v sklopu svojega sodelovanja v projektu ZAvednoMLADI, v obdobju 2009 – 2013, ki je projekt senzibiliziranja javnosti za teme mladih. V projektu ZAvednoMLADI sodeluje 15 mladinskih organizacij in 5 srednjih šol.

Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za šolstvo in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007 – 2013, razvojne prioritete: Razvoj človeških virov in vseživljenjskega učenja; prednostne usmeritve: Izboljšanje kakovosti in učinkovitosti sistema izobraževanja in usposabljanja.”

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov