Pekarna Magdalenske mreže na konferenci Novodobno suženjstvo-prekarne oblike na trgu dela

V torek, 24. 11. 2020, bo Pekarna Magdalenske mreže na 8. letni delavski konferenci “Novodobno suženjstvo-prekarne oblike na trgu dela”, ki ga pripravlja Gibanje za dostojno delo, predstavila prispevek z naslovom O delavskih pravicah in organiziranju skozi kritično pismenost.

V predstavitvi se bomo osredotočale_i na zaključke večletnega izvajanja delavnic kritične pismenosti na temo delavskih pravic in delavskega organiziranja, ki jih izvajamo za mlade. Podrobneje bo predstavljen koncept kritične pismenosti in njegova uporaba za poglobljeno razumevanje omenjene teme. Na kratko bomo pregledale_i in komentirala_i tudi smernice izobraževalnih institucij in institucij mladinskega polja s področja zaposlovanja.
 
Več o konferenci lahko preberete tukaj: https://socialna-druzba.si/events/3888_8-nacionalna-konferenca-novodobno-suzenjstvo-prekarne-oblike-na-trgu-dela/.

Info: Pekarna Magdalenske mreže, Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov