StopTrik v pekarniškem parku

Vabimo vas, da se nam v petek, 26. 6. 2020, ob 21:00 pridružite v parku v KC Pekarna, kjer vam postrežemo s skrbno izbranimi animacijami, kot nalašč za 71 minut zgodnje-poletnega večera na prostem. Ogledale_i si bomo filme tekmovalnega programa, panorame in borderlands sekcije zadnjih dveh edicij festivala StopTrik.

Animacije so v tujih jezikih s slovenskimi podnapisi.

Projekcija v parku je eden od dogodkov s katerim obeležujemo 26. obletnico KC Pekarna in je hkrati del programa preddogodkov StopTrik festivala, prvega in največjega festivala stop animacije v Evropi, ki bo letošnjo jesen obeleževal svojo 10. obletnico. Združuje predstavitve zgodovinskih in sodobnih dosežkov svetovnih umetnic_kov, predanih ročno izdelanim, tridimenzionalnim tehnikam animiranja in program, ki poudarja potrebo po pronicljivi kulturni refleksiji družbeno-političnih problemov.

Projekcija pa je tudi del aktivnosti naših mednarodnih prostovoljcev Evropske solidarnostne enote in je sofinanciran s strani Evropske komisije. Vsebina projekta odraža izključno stališča Pekarne Magdalenske mreže. Nacionalna agencija in Evropska Komisija nista odgovorni za kakršnokoli uporabo informacij, ki jih publikacija vsebuje.

Lokacija je dostopna gibalno oviranim osebam. Dogodek se bo izvajal na prostem, poskrbljeno bo za varnostno razdaljo. Prosimo, da se dogodka udeležite osebe brez znakov okužbe dihal in brez vročine. V primeru dežja bo dogodek potekal v Infopeki, tako da bo v zaprtem prostoru obvezna uporaba zaščitnih mask.

Info: Pekarna Magdalenske mreže, Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov