Posvet o prostovoljstvu v Mariboru

V sredo, 3. 6. 2020, vas ob 11:00 uri vabimo na vrt Muzeja NOB (Ul. heroja Tomšiča 5), kjer bomo v okviru Festivala prostovoljstva v Mariboru spregovorile_i o tem, kaj našemu mestu doprinašajo prostovoljke_ci in prostovoljske organizacije.

Naj bo to nujno potrebna pomoč v času epidemij ali naravnih nesreč, opora ljudem v stiski ali izvedba kulturnih in športnih dogodkov, dejstvo je, da bi bil Maribor veliko bolj neprijazen za življenje, če organiziranih oblik prostovoljstva v njem ne bi bilo. Kako lahko izboljšamo izkušnjo prostovoljstva za vse vključene, kako lahko dosežemo več ljudi in kje vidimo možnosti za povezovanje, bomo spregovorile organizacije, članice mreže Prostovoljstvo v Mariboru, Slovenska filantropija in predstavnice_ki Mestne občine Maribor.

Prisrčno vabljene_i.

Lokacija je dostopna gibalno oviranim osebam. Dogodek se bo izvajal na prostem, poskrbljeno bo za varnostno razdaljo in razkuževanje rok. Po želji prinesite s seboj svoje zaščitne maske. Prosimo, da se dogodka udeležite osebe brez znakov okužbe dihal in brez vročine.

Projekt sofinancira Ministrstvo za javno upravo v okviru javnega razpisa za sofinanciranje projektov razvoja in profesionalizacije NVO in prostovoljstva.

Info: Pekarna Magdalenske mreže, Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org.

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov