Pogovor: ESE prostovoljke_ci spregovorijo o svojih izkušnjah v Sloveniji

V sredo, 27. 5. 2020, vas ob 19:00 vljudno vabimo na spletni pogovor »ESE prostovoljke_ci spregovorijo o svojih izkušnjah v Sloveniji«, ki bo potekal v sklopu Festivala prostovoljstva v Mariboru. Pogovar bo dostopen na našem facebook profilu.

V pogovoru boste lahko prisluhnile_i različnih pogledom in izkušnjam mednarodnih prostovoljk in prostovoljcev programa Evropske solidarnostne enote, trenutno živečih v Mariboru in Škofji Loki. Prostovoljke_i bodo spregovorile_i o razlogih zakaj so izbrale_i prostovoljstvo v Sloveniji, kaj so občutile_i ob prihodu in kako so se prilagodile_i življenju in delu v tujini, obenem pa bodo tudi predstavljale_i njihove osebne ESE projekte ter razmišljanja o pomenu prostovoljstva na sploh. Predstavile_i vam bodo različne priložnosti, ki jih nudijo programi prostovoljnega dela ter z veseljem odgovorile_i na vsa vaša vprašanja.

Pogovor bo potekal v angleškem jeziku.

Projekt je financiran s strani Evropske komisije. Vsebina projekta odraža izključno stališča Pekarne Magdalenske mreže. Nacionalna agencija in Evropska Komisija nista odgovorni za kakršno koli uporabo informacij, ki jih publikacija vsebuje.

Info: Pekarna Magdalenske mreže, Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org.

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov