Let’s talk about sex, baby!

V petek, 17. 4. 2020, ob 17:00 te vabimo na pogovor o spolnosti z mednarodnim prostovoljcem. Pogovarjale_i se bomo s pomočjo spletne platforme Jitsi (povezava bo dostopna na dan dogodka). Pogovor bo potekal v angleškem jeziku. Obvezna prijava na: evs@pekarna.org

Gilles Baudry prihaja iz Francije oziroma natančneje iz mesta Limoges. Star  je 30 let, je LGBTQIA+ aktivist in fotograf. V okviru Evropske solidarnosten enote trenutno opravlja mednarodno prostovoljsko delo v Pekarni Magdalenske mreže.

Za v petek zvečer je pripravil pogovor o spolnosti, saj meni: “… da je izolacijsko obdobje idealen čas, da si vzamemo odmor in premislimo nekatere vidike svojega življenja. Zato predlagam pogovor o spolnosti, natančneje o seksu in vprašanjih, povezanih s spolnostjo in spolno vzgojo. Spolnost je še vedno tabu tema in verjamem, da je za to treba imeti varen prostor, brez presoje in predsodkov”.

Več o dogodku na Facebook strani

Projekt je financiran s strani Evropske komisije. Vsebina projekta odraža izključno stališča Pekarne Magdalenske mreže. Nacionalna agencija in Evropska Komisija nista odgovorni za kakršnokoli uporabo informacij, ki jih publikacija vsebuje.

 

 

 

Info: Pekarna Magdalenske mreže Maribor, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org, www.infopeka.org.

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov