Nemščina na daljavo

Naš mednarodni prostovoljec, Lucas Bertram, bo v času epidemije koronavirusa Covid-19 nudil pomoč na daljavo pri nemškem jeziku. Z veseljem bo pomagal vsem, ki imate učne težave ali želite svoje znanje nemščine dodatno utrditi in poglobiti.

Vprašanja ali jezikovne dileme pri uporabi ali učenju nemškega jezika zastaviš Lucasu v nemškem ali angleškem jeziku na lucas_bertram99@outlook.de
Lucas je namreč v Sloveniji šele par mesecev in posledično njegova slovenščina še ni najboljša.

Na daljavo vam bo pomagal Lucas Bertam, ki se opiše tako: “Za konec naj povem še nekaj besed o sebi. Ime mi je Lucas in se še nisva srečala (lahko pa se pri urah nemščine). Star sem 20 let in sem navdušujem nad športom, sladoledom, stripi, memi, spletnimi video posnetki in pogovornimi oddajami (še posebej tistimi iz 80-ih let). V okviru Evropske solidarnostne enote trenutno opravljam mednarodno prostovoljsko delo v Pekarni Magdalenske mreže. In skoraj sem pozabil, prihajam iz Nemčije”.

Več o Lucasu si lahko prebereš tukaj.

Projekt je financiran s strani Evropske komisije. Vsebina projekta odraža izključno stališča avtorjev. Nacionalna agencija in Evropska Komisija nista odgovorni za kakršnokoli uporabo informacij, ki jih publikacija vsebujejo.

Info: Pekarna Magdalenske mreže, Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov