Delamo od doma

V skladu z uredbo Ministrstva za zdravje RS in navodili NIJZ za zamejitev širjenja epidemije korona virusa do nadaljnjega tudi v Pekarni Magdalenske mreže zapiramo vrata za obiskovalke_ce in uporabnice_ke.

Vse naše aktivnosti in javni dogodki so do preklica epidemije odpovedani. Na voljo smo seveda preko elektronske pošte infopeka@infopeka.org, vsak delovnik med 10.00 in 18.00 pa tudi na 041 481 246.

Hkrati vse pozivamo, da ostanete doma, v kolikor je to mogoče in da ste solidarne_i z vsemi, ki morajo tudi v tem času prihajati na svoja delovna mesta (zdravstveno osebje, osebje domov za ostarele, prodajalke_ci v trgovinah z živili, delavke_ci v lekarnah in na bencinskih črpalkah, poštarji_ke…) in z vsemi prekarnimi delavkami_ci, ki bodo ta in naslednji mesec zelo težko plačevale_i račune.

Spremljajte tudi spletno stran Rdečega križa, ki bo organiziral usposabljanja prostovoljk_cev za pomoč ljudem ob izbruhu koronavirusa: http://www.rkmb-drustvo.si/Novica?id=14400

Until the epidemic of corona virus is successfully stopped we are working from home. All our activities and public events are cancelled for now. However, you can still reach us on: infopeka@infopeka.org,  041 481 246.

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov