Posvet

V četrtek, 28. 11. 2019, vas ob 11.00 vabimo v prostore INFOPEKE (Ob železnici 16) na zadnjega izmed dogodkov cikla o stanovanjskih zadrugah (Z)gradimo.

Za zadnjo aktivnost in premislek za najdaljne dejavnosti organiziramo posvet ključnih deležnikov. K skupnem premisleku smo povabile_i tiste, ki so se s temo stanovanjske problematike in stanovanjskih zadrug v Mariboru že ukvarjale_i in predstavnike_ce javnih institucij, za katere se je v primerih dobrih praks izkazalo, da morajo aktivno in podporno sodelovati v takih skupnostnih procesih. Posvet bo služil na eni strani pregledu že izvedenih aktivnosti, na drugi pa načrtovanju nadaljnih korakov s ključnimi deležniki. S posvetom želimo pripraviti teren na katerem bomo nadalje lahko razvijale_i stanovanjsko zadrugo ter v javnosti povečati poznavanje in zanimanje za tovrstne alternativne in skupnostne načine bivanja.

Info: Pekarna Magdalenske mreže, Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov