StopTrik bosa v parku

Za koliko petkovih večerov lahko rečete, da greste na projekcije stop animacij v park? Za tega lahko! Vabimo vas, da se nam dne, 23. 8. 2019, ob 20.30 pridružite v mestnem parku pri paviljonu.

V neposredni bližini krošenj mogočnih dreves ob paviljonu, vam postrežemo s skrbno izbranimi animacijami, kot nalašč za 75 minut pozno-poletnega večera na prostem. Ogledale_i si bomo filme tekmovalnega programa, panorame in borderlands sekcije zadnjih dveh edicij festivala StopTrik. Animacije so v tujih jezikih s slovenskimi podnapisi.

Dogodek je del programa preddogodkov StopTrik festivala, prvega in največjega festivala stop animacije v Evropi. Združuje predstavitve zgodovinskih in sodobnih dosežkov svetovnih umetnic_kov, predanih ročno izdelanim, tridimenzionalnim tehnikam animiranja in program, ki poudarja potrebo po pronicljici kulturni refleksiji družbeno-političnih problemov.

Dogodek pripravljamo v sodelovanju z Zavodom Mars in Narodnim domom Maribor.  V primeru slabega vremena projekcije odpadejo.

Info: Pekarna Magdalenske mreže, Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov