Odlična priložnost za prostovoljsko delo na Hrvaškem

Si star_a med 18 in 30 let? Te veseli delo v naravi z mladimi in otroki? Bi rad_a spoznal_a marketinško področje dela odnosi z javnostmi v kreativnem in nevladnem sektorju? Bi se rad_a priključila projektu, kjer boš skozi prostovoljsko delo eno leto spoznaval_a Hrvaško?

Hrvaška organizacija Outward bound Croatia išče prostovoljko_ca za opravljanje Evropske prostovoljske službe. Prostovoljsko delo bo zajemalo pomoč pri organizaciji različnih treningov v naravi za mlade, pomoč pri promociji z družbenimi omrežji organizacije in pomoč pri aktivnostih, ki so povezane z multimedijo (fotografiranje, snemanje, montaža …). Predhodno znanje ni potrebno.

Prostovoljsko delo se bo izvajalo v Zagrebu in v naselju Velik Žitnik. Prostovoljki_cu bodo kriti stroški prebivališča, hrane, prevoza, zdravstvenega zavarovanja in tečaja hrvaškega jezika. Prav tako bo prostovoljka_ec mesečno prejemal_a žepnino.

Projekt je namenjen vsem, ki vas zanima delo z mladimi ter si želijo pridobiti nove izkušnje in znanja ter kompetence.

Več informacij tukaj in na spletni strani organizacije.

Prijavi se čim prej na: ivana.dunder@outwardboundcroatia.com

Info: Pekarna Magdalenske mreže, Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov