Prostovoljec leta 2018

Mladinski svet Slovenije (MSS) že sedemnajstič zapored razpisuje natečaj Prostovoljec leta, v okviru katerega izbirajo najboljše prostovoljke_ce, prostovoljski projekt, Naj mladinsko_ega voditeljico_a in Naj mladinski projekt za preteklo leto.

K prijavi na natečaj vabijo vse nevladne organizacije, javne institucije, neformalne skupine in posameznice_ke; skratka vse, ki so v svoje dejavnosti v letu 2018 vključevale_i prostovoljstvo.

Pri posameznicah_kih bodo izbirale_i najboljše v 6 kategorijah, pri projektih pa bodo izbirale_i Naj prostovoljski projekt ter Naj mladinski projekt. Pri projektih poudarjajo, da šteje kakršnakoli organizirana aktivnost, pri kateri je sodelovalo več ljudi, in ni nujno, da gre za projekt v strogo administrativnem smislu.

Vse prijavljene prostovoljke_ce in predstavnice_ke sodelujočih organizacij bodo po izteku natečaja, predvidoma 11. junija 2019, povabile_i na zaključno prireditev, kjer bodo podelili nazive in priznanja izbranim prostovoljcem in projektom. Natečaj poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika RS Boruta Pahorja.

Več preberi tukaj.

Vir: Mladinski svet Slovenije

MISC INFOPEKA 2019 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov