Predstavitev in preigravanje Prekarigre

Pekarna Magdalenske mreže v sodelovanju z Uradom za kulturo in mladino Mestne občine Maribor vabi na igralni dan, ki bo v torek, 23. 10. 2018, ob 11.00 v prostorih FEJS(T)SPEJS, Tkalski prehod 4, 2000 Maribor. Na igralnem dnevu bomo preizkusile_i in preigrale_i namizno igro z imenom Prekarigra, ki je nastala v sklopu projekta Ob negotovi uri. V okviru projekta je skupina mladih na različne načine (s predavanji, delavnicami, informativnimi kratkimi filmčki, rokovnikom, javnim natečajem in razstavo) ozaveščala in informirala tako mlade kot tudi širšo javnost o vse večji problematiki prekarizacije družbe.

Z igranjem Prekarigre se bodo na dogodku igralke_ci s lahko preizkusile_i v vlogi delavk_cev, ki se trudijo v sodelovalnem duhu vzpostaviti boljše delovne in življenjske pogoje v svoji regiji. Predstavljeni bodo tudi kratki filmčki o oblikah prekarnosti.

Dogodek je namenjen predvsem mladim in mladinskim delavkam_cem, ki čas dnevno preživljate z mladimi. Po preigravanju igre bo vsaka organizacija prejela brezplačen izvod.

Za lažje načrtovanje dogodka vas prosimo, da svojo udeležbo potrdite do srede, 17. 10. 2018.

S seboj prinesite igralniški duh in voljo za spremembe. Se vidimo!

»Projekt sofinancira Urad Vlade RS za komuniciranje v okviru prizadevanj za ozaveščanje mladih o problematiki prekarnega dela«  

Vsebine izražajo mnenje avtorja in ne predstavljajo uradnega stališča Vlade Republike Slovenije.

Info: Pekarna Magdalenske mreže, Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov