Foto esej »Prostovoljsko mesto« 2017

V okviru Festivala prostovoljstva v Mariboru, 17. 5. 2017, je zaživel informativno družabni dogodek “Prostovoljsko mesto”. Vabljen_a k listanju Foto eseja “Prostovoljsko mesto”, kjer si lahko zanimivo prostovoljsko dogajanje ogledaš v fotografiji.

Mimoidočim “Prostovoljskega mesta” smo organizacije, članice mreže “Prostovoljstvo v Mariboru” in naši prostovoljci, skozi osebne pogovore in s pomočjo informacijskega materiala predstavili programe in projekte organizacij, prostovoljske aktivnosti ter dosežke. Mimoidoče smo povabili, da se skupaj z nami podajo skozi interaktivne socialne igre in se preizkusijo ali imajo v sebi tiste kvalitete in značilnosti, ki odlikujejo prostovoljce in prostovoljke.

Sofia Papatsimpa in Coline Laboulais, EVS prostovoljki Pekarne Magdalenske mreže, sta ustvarili Foto eseja “Prostovoljsko mesto”, ki prikazuje aktivnosti organizacij, ki se ukvarjajo z organiziranim prostovoljskim delom na področju Maribora.

Povezava do foto eseja: http://www.infopeka.org/web/uploads/photo-essay-prostovoljsko-mesto-.pdf

Vabljene_i k ogledu.

Projekt je financiran s strani Evropske komisije. Vsebina objave odraža izključno stališča avtorja. Nacionalna agencija ter Evropska komisija nista odgovorni za kakršno koli uporabo informacij, ki jih objava vsebuje.

Info: Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov