Kratki film ob Dnevu za spremembe v Mariboru 2017

Tudi v letošnjem letu se je mreža »Prostovoljstvo v Mariboru«, ki jo koordinira naša organizacija, pridružila Dnevu za spremembe. Tema osmega Dneva za spremembe je bila sodelovanje in povezovanje med ljudmi. Osrednje skupne aktivnosti mreže so se odvijale v Magdalenskem parku in v Vetrinjskem dvoru.

Kratki film “Dan za spremembe v Mariboru”, ki sta ga ustvarili Sofia Papatsimpa in Coline Laboulais, prostovoljki, ki v naši organizaciji opravljata Evropsko prostovoljsko službo. Vsebina filma sledi dogajanju ob letošnjem Dnevu za spremembe v Mariboru in prikazuje aktivnosti članic mreže »Prostovoljstvo v Mariboru«, ki smo jih izvedle ob Dnevu za spremembe.

Povezava do omenjenega filma je tukaj.

Vabljene_i k ogledu.

Projekt je financiran s strani Evropske komisije. Vsebina objave odraža izključno stališča avtorja. Nacionalna agencija ter Evropska komisija nista odgovorni za kakršno koli uporabo informacij, ki jih objava vsebuje.

Info: Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov