Why the f*** is everyone so good at English? konverzacijski tečaj

V sredo, 18. 4. 2018, ob 18:00 uri te vabimo v INFOPEKO na prvo pogovorno srečanje v angleškem jeziku. Brezplačna srečanja so namenjena vsem, ki bi rade_i izpopolnile_i raven svoje angleščine in spoznale_i zabavna dejstva o Veliki Britaniji.
Prijaviš se lahko do 17. 4. 2018 na naslov infopeka@infopeka.org ali 02 300 68 50, 041 481 246. Število mest je omejeno.

Prvo srečanje bo tematsko namenjeno hrani in pijači. Pridite in se pogovorite o bogato uravnoteženih prehranskih britanskih užitkih, kot so Yorkshire pudingi in ocvrte čokoladice.

Naslednja srečanja bodo vsebovala pogovore o filmih, literaturi, zgodovini, umetnosti in aktualni politični situaciji v Veliki Britaniji. Prav tako bodo lahko udeleženke_ci predlagale_i svoje teme za pogovor.

Dobrodošle_i vse_i ne glede na stopnjo predznanja angleškega jezika.

Pogovorna srečanja bo izvajala Esme Williams, EVS prostovoljka v Pekarni Magdalenske mreže, ki je diplomirala iz umetnostne zgodovine in angleške književnosti. Odraščala je v Bristolu, spoznala Škotsko, trenutno pa raziskuje Maribor.

Povezava do Facebook dogodka tukaj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projekt je financiran s strani Evropske komisije. Vsebina projekta odraža izključno stališča avtorja/jev. Nacionalna agencija in Evropska Komisija nista odgovorni za kakršno koli uporabo informacij, ki jih publikacija vsebujejo.

Operacijo »Zaposlitev na področju mladinskega dela v mladinskem sektorju -1 » izvaja Pekarna Magdalenske mreže Maribor. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.    

 

 

 

 

Info: Pekarna Magdalenske mreže, Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org.

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov