Tečaj portugalščine

Brezplačna srečanja so namenjena vsem, ki bi rade_i spoznale_i državo Portugalsko in portugalščino. Potekajo ob sredah, vsakih 14 dni in so sestavljena iz serije predavanj ter jezikovnih delavnic. Potrebno je znanje angleščine.

Ali si pripravljen_a na prve korake učenja novega jezika? Si morda pomislil_a na portugalščino? Na jezik ljubezni, jezik v katerem so ustvarjali Fernando Pessoa, José Saramago in Luís de Camões? Portugalščina je šesti največji jezik po številu govork_cev (250 milijonov) in najbolj razširjen jezik Južne Amerike.

Bodi pogumen_a in se pridruži našemu tečaju, kjer bomo skozi igre, glasbo, hrano spoznavale_i osnove portugalske slovnice in književnosti. Prav tako bomo raziskovale_i portugalsko zgodovino, kulturno in politično dogajanje.

Rafa Peláez, EVS prostovoljec v Pekarni Magdalenske mreže, ki živi v Lizboni, te bo popeljal skozi portugalsko kulturo, jezik, družbo … Je diplomiran geograf, magistriral pa je iz mednarodnih migracij na Portugalskem

Povezava do Facebook dogodka tukaj.

Vem, diverte-te e aprende português connosco!

Projekt je financiran s strani Evropske komisije. Vsebina projekta odraža izključno stališča avtorja/jev. Nacionalna agencija in Evropska Komisija nista odgovorni za kakršno koli uporabo informacij, ki jih publikacija vsebujejo.

 

Info: Pekarna Magdalenske mreže, Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org.

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov