5. Gala podelitev ZIZ nagrad

Cenjene_i, z velikim veseljem in mirom v srcu Vas vabimo, da se nam ponovno pridružite na slavnostnem, že 5. anualnem Gala dogodku – podelitvi ZIZ nagrad najboljšim akterkam_jem na alternativni uprizoritveni sceni v Mariboru. Slavnostna razglasitev nagrajencev in podelitev nagrad bo potekala v petek, 13. 4. 2018, ob 20.00, v Salonu uporabnih umetnosti Maribor.

Gala podelitev ZIZ nagrad je tradicionalna veličastna prireditev ki jo kolektiv ZIZ vsako leto aprila uprizori za mariborske kulturnike, kulturne delavce na področju uprizoritvenih umetnosti in širšo zainteresirano publiko z namenom preizpraševanja pozicije alternativne kulturne produkcije in umetnosti v Mestni občini Maribor. Le ta ni samo podhranjena, ampak niti nima svoje redne in raznolike produkcije, kar pomeni tudi pomanjkanje izobraževanja publike in nerazvitost izvajalcev na tem področju.

 

Dogodek bodo vodili: Rebeca Jazbinšek Berghaus, Jan Franc Podbrežnik, Barbara Polajnar in Tom Veber

Slavnostna govorca: Vito Weiss in Uroš Kaurin

Dress code: barva najljubše čakre

 

Koncept in izvedba: kolektiv ZIZ

Produkcija: Pekarna Magdalenske mreže Maribor

Soorganizator: Salon uporabnih umetnosti

 

Upamo in verjamemo, da skupaj z vami pripravimo nekaj prijetnega, harmoničnega, izpolnjujočega in navdihujočega.

Prosimo Vas, da svojo udeležbo potrdite najkasneje do ponedeljka, 9. 4. 2018, na elektronski naslov ziz.maribor@gmail.com.

Info: Pekarna Magdalenske mreže, Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

 

Vir fotografije: splet

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov