Pekarna potopis (potopisi, ki to niso): Al-Yazirat

EVS prostovoljke_ci te vabijo na prvi letošnji Pekarna potopis (potopisi, ki to niso) z naslovom Al-Yazirat, ki se bo odvil v sredo, 28. 3. 2018, ob 19:00 v prostorih INFOPEKE.

Potopis bo potekal v angleškem jeziku.

Na mesto Algericas, ki je največje pristaniško mesto v Španiji in šesto največje pristanišče v Evropi, pogosto pozabijo tudi Španke_ci. Kljub svoji gospodarski pomembnosti pa mesto na nivoju kulture vse bolj propada. Povečuje se brezposelnost, slabšajo se izobraževalni pogoji, naraščanje slumov pa postaja kruta realnost prebivalk_cev. Na življenje mladih vpliva tudi razpredena mreža trgovine z drogami, ki ne vpliva samo na mesto, temveč na celotno regijo. Jesús Fernández nam bo na podlagi svojih izkušenj predstavil trenutne razmere Algericasa – mesta, v katerem živi že 24 let.

Razbijamo stereotipe! Vstop prost!

Potopise pripravljajo EVS prostovoljke_ci Pekarne Magdalenske mreže.

 

 

 

 

 

 

 

Projekt je financiran s strani Evropske komisije. Vsebina projekta odraža izključno stališča avtorja. Nacionalna agencija in Evropska Komisija nista odgovorni za kakršno koli uporabo informacij, ki jih publikacija vsebujejo.

Operacijo »Zaposlitev na področju mladinskega dela v mladinskem sektorju -1 » izvaja Pekarna Magdalenske mreže Maribor. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

 

 

 

 

 

 

 

 

Info: Pekarna Magdalenske mreže, Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov