Intenzivna delavnica fizičnega gledališča in odrske  prezence

Odrska prezenca, fizično gledališče, igralsko telo, telo v prostoru … in še in še. Vabljen_a na intenzivno delavnico fizičnega gledališča, ki bo v torek, 31. 10. 2017, in sredo, 1. 11. 2017, od 14.00 do 20.00 v Vetrinjskem dvoru (Vetrinjska ulica 30).

Obvezna je prisotnost ves čas (vse dneve in ure). Delavnica bo potekala v slovenskem in angleškem jeziku.

Delavnico bosta izvajala Justin Durel in Alenka Marinič. Justin Durel in Alenka Marinič sta neodvisna ustvarjalca na področju uprizoritvenih umetnosti. Skupaj in ločeno sta sodelovala v številnih gledaliških projektih v Evropi, ZDA in Kanadi. Med drugim trenutno kot bolnišnična klovna delujeta tudi pri organizaciji Rdeči noski. Njuno sodelovanje se je začelo na mednarodni šoli fizičnega gledališča Helikos v Firencah, kjer sta se izobraževala pod okriljem mednarodno priznanega pedagoga Giovannija Fusettija. V okviru šole in izven nje pa sta sodelovala še s številnimi drugimi svetovno priznanimi učitelji in ustvarjalci na področju fizičnega gledališča, kot so Norman Taylor, Amy Russell, Elizabeth Baron, Jos Houben in Bill Irwin.

Info: Pekarna Magdalenske mreže, Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov