Forumska predstava: Act(ivate) your story

Vabimo te v nedeljo, 29. 10. 2017, ob 18.00 v Galerijo K18 na forumsko predstavo Act(ivate) your story, ki govori o problematiki prosilcev za mednarodno zaščito in o težavah, s katerimi se soočajo v azilnem domu. Pridruži se nam pri raziskovanju možnosti za izboljšanje položajev protagonist_ov predstave. Veselimo se tvojih predlogov in mnenj.

Forumska predstava je nastala v sklopu več mesečnega projekta imenovanega Act(ivate) your story. Projekt je bil namenjen druženju in vzpostavljanju dialoga med udeleženkami_ci iz različnih etničnih in kulturnih okolij. S pomočjo kreatvnih tehink (likovna umetnost, gibalno plesne vaje, improvizacijsko gledališče, metode gledališča zatiranih ipd.) smo naslavljale_i tematike, kot so spoznavanje različnih kulturnih okolij iz katerih prihajajo udeleženke_ci, njihove osebne zgodbe, vzroki za migracije itd.

Predstava Act(ivate) your story govori o bivanjski problematiki prosilk_cev za mednarodno zaščito in o težavah s katerimi se soočajo v azilnem domu. Zasnovana je na podlagi vsakdanjih zgodb udeleženk_cev projekta.

Predstava bo potekala v angleškem jeziku.

Predstava je nastala v sodelovanju z Zavodom Bob, Inštitutom za afriške študije in ostalimi udeleženkami_ci. Sofinancira pa jo Urad RS za komuniciranje.


Info: Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov