»Skupina za pomoč mladostnicam in mladostnikom z motnjami hranjenja«

Vabimo te na informativni razgovor za vključitev v »Skupino za pomoč mladostnicam in mladostnikom z motnjami hranjenja« v novem šolskem/študijskem letu. Srečanje bo potekalo v sredo, 25. 10. 2017, ob 17:00 v prostorih INFOPEKE.

 

Moje telo, moj zapor.

Obiskov ne sprejemam.

Trpim.

Ne jem.

Jem brez kontrole.

Ekstrem.

 

Hrana! Prijatelj in sovražnik hkrati.

Rana v meni, rastlina postajam.

Apatičen akrobat življenja.

Nič. K temu stremim.

Je to vse?

Epilog iščem!

Nihajni krog. Ga lahko razklenem?

»Jadra razpni, pomagal ti bom.« Pravi šepet v daljavi. Ali v glavi? Sledim.

Aroma ponovno razglaša življenje.

 

V skupini, kjer se mladostnice in mladostniki srečujete na štirinajst dni skozi šolsko/študijsko leto, ti v prvi vrsti ponujamo razumevanje, podporo, strokovno pomoč in priložnost, da spoznaš, da s svojim problemom nisi osamljen_a.

Na informativni razgovor vljudno vabljeni tudi starši, prijatelji, partnerji, sodelavci, profesorji in drugi, ki ste si blizu z osebo z motnjami hranjenja in ji želite pomagati. Prav vi ste lahko pomemben motivacijski dejavnik pri okrevanju osebe z motnjami hranjenja.

 

Psihosocialna pomoč mladostnicam in mladostnikom z motnjami hranjenja in njihovim staršem v naši organizaciji izvaja psihoterapevtka integrativne psihoterapije Vasja Smole Dubrovnik, prof. def.

Info: Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov