Video in predstavitev programa Evropske prostovoljske službe

Coline Laboulais in Sofia Papatsimpa, EVS prostovoljki v Pekarni Magdalenske mreže, vabita na predstavitev in pogovor o Evropski prostovoljski službi. Ne veš kaj je Evropska prostovoljska služba? Pridi v četrtek, 21. 9. 2017, ob 17:00 uri v INFOPEKO in predstavili ti bomo osnovne informacije o EVS-u.

Na začetku si bomo ogledale_i kratek video, ki sta ga za predstavitev Evropske prostovoljske službe ustvarili Sofia in Coline.

Na pogovoru boš izvedel_a, kaj je namen prostovoljske službe v tujini, kako se je udeležiti, kje se prijaviti, katere države so na izbiro, … Čeprav si mogoče že kje slišal_a ali prebral_a informacije o EVS-u imaš sedaj priložnost, da iz prve roke izveš vse in še več o opravljanju prostovoljske službe v tujini. Vse in še več ti bosta predstavili prostovoljki, ki trenutno opravljata EVS službo v Mariboru. Coline prihaja iz Francije, Sofia pa iz Grčije. V Sloveniji sta šele par mesecev in posledično njuna slovenščina še ni zelo dobra, zato pričakuj pogovor in predstavitev v angleškem jeziku.

Se vidimo!

Projekt je financiran s strani Evropske komisije. Vsebina objave odraža izključno stališča avtorja. Nacionalna agencija ter Evropska komisija nista odgovorni za kakršno koli uporabo informacij, ki jih objava vsebuje.

 

Info: Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org.

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov