Interesni safari: po mestu s kolesom »Obrazi Maribora«

Vljudno vabljeni na Interesni safari, ki bo v ponedeljek, 19. 6. 2017, 19.00 – 20.30.

Z novim rezidentom GuestRoomMaribor, Milošem Tomićem, gremo po mestu s kolesi. Režiser in stop-motin animator Tomić se želi približati mestu z različnih kotov. Rad bi spoznal mnoge obraze Maribora, ne zgolj tistega, ki ga kaže center. Zato mu jih bomo predstavili med safarijem, kjer lahko delite tudi svoje zgodbe in poglede na mesto, da prikažemo celovitejšo sliko.

Dobimo se na dvorišču Vetrinjskega dvora. Pogovarjali se bomo v angleščini in polomljeni srbščini. Naredili bomo krožno pot čez Melje in dvoetažni most, se vrnili po drugi strani Drave do Tabora in nadaljevali pot do Železničarske kolonije. Od tam se bomo podali čez Koroški most in se pod Kalvarijo vrnili do centra skozi vilsko četrt. Vabljeni in ne pozabite na kolo!

 

Welcome to join us on our safari around the city. Tomić is a director and a stop-motin animator who is interested in seeing the city from different views. Wishing to show him wider amount of different faces of Maribor, join us with bikes and share your views.
We meet on the courtyard of Vetrinjski dvor.
Safari is in english and broken serbian. We will start our ride to Melje, were we cross the river. From there we will go to the workers colony in Tabor. Then we return over Koroški most to villa district where we finish in the center.
Don’t forget the bike and join us on the safari!

Info: Pekarna Magdalenske mreže, Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov