Kreativna delavnica »Ustvarjam čestitko ali razglednico«

V okviru »Festivala prostovoljstva v Mariboru 2017« vabimo na kreativno brezplačno delavnico »Ustvarjamo čestitko ali razglednico«, ki bo v torek, 16. 5. 2017, ob 16.00 v INFOPEKI.

Drugi dan »Festivala prostovoljstva v Mariboru 2017« bomo obeležile_i z ustvarjalno delavnico, kjer si bodo udeleženke_ci lahko izdelali lastno čestitko ali razglednico. Brezplačna delavnica je namenjena otrokom, mladostnikom, njihovim staršem ter vsem, ki se želite preizkusiti v kreativnosti, ne glede na predhodno znanje.

Čestitke so vedno prijetno presenečenje … sploh pa, če so izdelane ročno. Skupaj bomo odkrile_i različne tehnike in metode izdelave origamija. Za ustvarjalni material bo poskrbljeno, s seboj pa vseeno lahko prinesete papirniške lepenke, nalepke, bleščice in seveda dobro voljo.

Delavnico bo izvajala Coline Laboulais, EVS prostovoljka v Pekarni Magdalenske mreže.

Projekt je financiran s strani Evropske komisije. Vsebina objave odraža izključno stališča avtorja. Nacionalna agencija ter Evropska komisija nista odgovorni za kakršno koli uporabo informacij, ki jih objava vsebuje.

Info: Pekarna Magdalenske mreže, Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov