Združimo se!: Prvo srečanje v MC Gornja Radgona

V petek, 3. 3. 2017, ob 16.00 vabljeni na prvo informativno in spoznavno srečanje cikla teoretičnih in praktičnih usposabljanj o delavskih pravicah, participatorni ekonomiji in zadružništvu, ki ga bomo izvajali v Mladinskem centru Gornja Radgona.

Na družabnem dogodku, v sproščenem vzdušju bomo predstavili program, se spoznali, formirali skupino in se dogovorili o dinamiki prihajajočih srečanj.

Na izobraževanju se bodo mladi poleg vsebin delavskih pravic skozi koncept kritične pismenosti, tem iz participatorne ekonomije seznanili z osnovnimi pojmi na področju zadružništva in klasičnega podjetništva. Spoznali bodo temeljna načela zadružništva, se naučili veščin »biti član_ica cadruge«, kako komunicirati in se organizirati za namene so-upravljanja zadruge. Delavnice bodo vsebovale tudi simulacijo razvoja fiktivne zadruge in izdelka.

Več o programu na www.zdruzimo.se

 

Program »Združimo se!« izvaja Pekarna Magdalenske mreže Maribor. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Info: Pekarna Magdalenske mreže, Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

 

MISC INFOPEKA 2017 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov