Interaktivna predstava Outopia

V četrtek, 1. 12. 2016, od 9.00 do 16.00 gostujemo na Andragoškem centru Slovenije z interaktivno predstavo Outopia in delavnico gledališča zatiranih. Program se bo izvedel v sklopu projekta “Krepitev kompetenc strokovnih delavcev na področju vodenja inovativnega vzgojno-izobraževalnega zavoda” za mentorje študijskih krožkov.

 

https://www.youtube.com/watch?v=L-lb6oH1-xk

 

Zadnje novice: V deželi Outopia se je zgodilo nemogoče! Po vstaji nezadovoljnih množic je ljudstvo odstavilo oholo politično elito in oblast prevzelo v svoje roke. Izpolnjen je dolgoletni sen nezadovoljnih državljank in državljanov, ki so se odločili uvesti novo obliko družbeno-politične ureditve. Ta temelji na načelih enakosti, solidarnosti, pravičnosti in participatorne demokracije. V naši deželi je oblast končno spet ljudska, od ljudi, za ljudi!

 

Takšen scenarij ponuja Outopia, interaktivna predstava, ki vabi udeležence, da preizkusijo slasti in pasti političnega odločanja. Kdo izmed nas še ni pomislil, da bi sam gotovo bolje vodil državo kot pa t.i. demokratično izvoljeni politiki, ki nam vladajo? Tu je priložnost, da se poizkusite v praksi. Postanite poslanci novega ljudskega parlamenta Outopie in tvorno sooblikujte prihodnost države. Moč je končno v vaših rokah. A pozor, moč prinaša tudi odgovornost. Se vam bo posrečilo premagati vse ovire in popeljati deželo v boljši jutri, v resnično utopijo?

 

Zasnova in izvedba: Andraž Golc, Nina Vombergar, Jaka Andrej Vojevec

Video: Jaša Jenull

Produkcija: Pekarna Magdalenske mreže

outopia_slo

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov