Regijski dogodek mladinskega sektorja »Rastimo skupaj«

Na pobudo Urada RS za mladino tudi v letošnjem letu nadaljujemo s projektom regijskih dogodkov Rastimo skupaj, ki so namenjeni krepitvi mladinskega sektorja in povezovanju znotraj regije. Z glavnim organizatorjem Mladinskim svetom Slovenije in sodelujočimi organizacijami Mladinsko mrežo MaMa ter Inštitutom za mladinske politike vas v sodelovanju z našo organizacijo vabimo na regijski dogodek Podravske regije, ki bo v petek, 18. 11. 2016, s pričetkom ob 10. uri v naših prostorih.

Na dogodku bomo pregledali stanje v regiji na področju mladinskih politik in mladinskega dela, izpostavili povezovanje sektorja z lokalno skupnostjo, izpostavili dileme, se soočili z izzivi ter oblikovali skupne načrte za prihodnost. Dogodek bo v obliki delovnega srečanja oz. moderirane debate potekal od 10. do 13. ure, zaključili bomo s povabilom na neformalno druženje ob kulinaričnih spretnostih naše regije.

Informacijo o udeležbi pošljite na infopeka@infopeka.org (Urška Breznik) najkasneje do petka, 11. 11. 2016. Ob prijavi navedite še vaš e-naslov, ki ga bomo uporabili izključno za pošiljanje gradiva pred dogodkom.

Postanite del dogodka in skupaj ustvarimo boljšo prihodnost – rastimo skupaj!

mss-fb-newsfeed-3

Info: Pekarna Magdalenske mreže Maribor, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov