Gledališko-aktivistična skupina »soodločaj, soustvarjaj, sooblikuj!« vabi v novo trimesečje z gledališčem zatiranih in direktnimi akcijami

Skupina “Soodločaj, soustvarjaj, sooblikuj” vabi v novo trimesečje, ki bo potekalo od 11. oktobra do predvidoma 20. decembra 2016. Dobivamo se vsak torek v INFOPEKI.

Nove člane in članice vabimo, da se pridružite rednim srečanjem skupine, ki potekajo v angleškem jeziku vsak torek od 18.30 do 21.30 v prostorih INFOPEKE.

Prijave zbiramo na infopeka@infopeka.org. Število mest je omejeno, prednost ob prijavi imajo mladi do 29. leta starosti. Ob prijavi pošlji kratko motivacijo, zakaj se želiš pridružiti skupini, kratek življenjepis ter predlog enega ne-dramskega teksta na temo družbenega spola.

KAJ?

V novem trimesečju bomo delali predvsem s sledečimi tehnikami gledališča zatiranih:

– direktne akcije,

– intervencije v javni prostor,

– časopisno in slikovno gledališče,

– estetiko gledališča zatiranih.

Vse tehnike bomo navezovali na tematiko družbenega spola, zato ste vsi udeleženci pozvani, da ob prijavi napišete naslov ali pošljete predlog ne-dramskega dela na omenjeno temo, s katerim bi želeli delati.

KDAJ?

Dobivamo se vsak torek od 18.30 – 21.30 v prostorih INFOPEKE.

KDO SE LAHKO UDELEŽI?

Člani skupine so predvsem mladi do 29. leta starosti (in mladi v duhu). Pogoj za udeležbo je REDNO PRIHAJANJE na srečanja.

Predhodne gledališke izkušnje niso potrebne. Zgolj pripravljenost na spoznavanje novega in ščepec kreativnosti. Vse ostalo pride samo…

KAKO SE PRIJAVIM?

Prijave zbiramo na infopeka@infopeka.org.

Več informacij nudi Barbara na tel. št. 051 335 329 ali na infopeka@infopeka.org.

so-so-so2

Foto: Michal Čerňanský

 

Info: Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2021 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov