Okrogla miza o problematiki mladih v občini Maribor

Živimo v času, ko je ključnega pomena povezovanje in združevanje moči, skupno iskanje rešitev in kolektivno delo. Mladi ste še posebej ranljiva skupina, saj so danes sprejete odločitve za vašo prihodnost odločilne. Hkrati ste generacija, ki ima drugačen, nov način razmišljanja – na svet in probleme, ki vas tarejo, gledate iz drugačnih zornih kotov ter zaznavate možnosti in rešitve, ki še niso bile preizkušene.

Zato te Zavod CNVOS – v sodelovanju z Mladinskim informacijsko-svetovalnim centrom INFOPEKA, Pekarna-magdalenske mreže, z mrežo MaMa, Zvezo prijateljev mladine Slovenija, Zvezo študentskih klubov – ŠKIS ter v okviru projekta ZaVedno mladi, katerega vodja je Mladinski svet Slovenije, vabi na OKROGLO MIZO O PROBLEMATIKI MLADIH V OBČINI MARIBOR, ki bo 2. junija 2010 ob 16:00 v večnamenskem prostoru II. Gimnazije Maribor.

V prvem delu boš imel/a priložnost identificirati probleme, ki te v naši občini žulijo, in skupaj z vrstniki in mladinskimi delavci oblikovati predloge oziroma rešitve, v drugem delu pa bomo predstavili problematiko odločevalcem in skupaj z njimi razpravljali o možnih rešitvah.

Okroglo mizo bo moderirala trenerka Mladinskega sveta Slovenije, kot udeležence pa pričakujemo mlade, mladinske delavce, predstavnike občinskih služb, predstavnike drugih relevantnih služb,predstavnike različnih nevladnih organizacij ter občane in občanke, ki želijo sodelovati pri razpravi.

Dodatne informacije:
Mladinski svet Slovenije, Erjavčeva c. 4, Ljubljana, projekti@mss.si, 051 442 004, več…

ali
Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, infopeka@infopeka.org, 02 300 68 50, 041 481 246

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov