Posnetek kreativne delavnice “Puppet show” 2015

Cécile Bondon je v naši ogranizaciji opravljala 11 mesecev Evropsko prostovoljno službo v okviru projekta (R)evolucioniraj se! / Do the (r)evolution! Projekt je bil zasnovan tako, da s pomočjo neformalnega in priložnostnega učenja prispeva k razvoju kakovostnih aktivnosti mladih na področju umetnosti, ustvarjalnosti in družbene angažiranosti.

V času prostovoljskega dela je Cécile pripravila in izvedla mnogo kreativnih ter poučnih delavnic s področja ilustracij in umetnosti. Ena izmed teh delavnic je bila kreativna delavnica Puppet show. Delavnica je bila namenjena otrokom, njihovim staršem in vsem, ki so se želeli preizkusiti v kreativnosti. Na delavnici so mladi udeleženci spoznali različne tehnike izdelave lutk s pomočjo recikliranih materialov. Rezultat delavnice niso bile samo papirnate lutke, ampak video posnetek dogajanja, ki si ga lahko ogledaš tukaj.

puppet-show1

 

Info: Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov