Brezplačna delavnica “Destinacija: EVS… Priprava na vzlet”

V letošnjem letu obeležujemo 20. obletnico Evropske prostovoljne službe. V tem času je že več kot 100.000 mladih opravljajo prostovoljsko delo v tujini. Delavnica “Destinacija: EVS … Priprava na vzlet”, bo potekala v ponedeljek, 20. 6. 2016, ob 17:00 v prostorih Dijaškega doma Lizike Jančar v Mariboru. Delavnica je namenjena vsem dijakinjam in dijakom dijaškega doma.


Namen delavnice je predstavitev Evropske prostovoljne službe mladim, ki programa EVS še ne poznajo. Iz prve roke bodo slišali izkušnje prostovoljke, ki je opravljala EVS na Irskem. Izvedeli bodo ključne značilnosti in podatke o programu EVS ter pridobili informacije o korakih, ki so potrebni, da ideja preraste v kvalitetno sodelovanje v projektu Evropske prostovoljne službe.

Izvajalki delavnice sta Sara Fakin, nekdanja prostovoljka EVS na Irskem in Nataša Usar, EVS koordinatorica Pekarne Magdalenske mreže Maribor.

Delavnica poteka kot del aktivnosti, ki jih Zavod za razvoj mobilnosti mladih MOVIT organizira v okviru kampanje ob 20. obletnici Evropske prostovoljne službe.

evs-predavanjeInfo: Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Pekarna Magdalenske mreže, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov