»Povej svojo zgodbo« v okviru Mednarodnega dneva prostovoljstva

Prostovoljke in prostovoljci – POZOR!
Pridružite se nam 5. decembra 2008 pri praznovanju Mednarodnega dneva prostovoljstva v Mariboru, ki je namenjen promociji prostovoljskega dela, zahvali vam, prostovoljkam in prostovoljcem, za vse ure, dobro voljo in energijo, ki ste jih in jih še boste namenili prostovoljski pomoči, in zahvali organizacijam, ki izvajajo in razvijajo organizirano prostovoljno delo.

»Povej svojo zgodbo!«

Vabimo te, da nam napišeš svojo »prostovoljsko« zgodbo (zakaj si postal/a prostovoljec/ka, zakaj ti je delo prostovoljca/ke všeč, kje vidiš prednosti v opravljanju prostovoljnega dela…).
Zgodbi, ki naj spodbudi ostale, da se preizkusijo v prostovoljskem delu, dodaj še ščepec lastne ustvarjalnosti in jo do četrtka, 04.12.2008, pošlji na naš elektronski naslov ali po klasični pošti.

Zgodba naj ne bodo daljša od 3000 znakov, avtorji pa ne pozabite pripisati svojih kontaktov (ime, priimek, naslov, kontaktna telefonska številka).

Vse prispele zgodbe bomo objavili na spletni strani www.infopeka.org, med prispelimi pa bo komisija izbrala tri, ki bodo predstavljene na slavnostni podelitvi javnih zahval Mestne občine Maribor.

Na pobudo Povej svojo zgodo se je odzvalo šest prostovoljk in en prostovoljec. Njihove zgodbe so bile predstavljene na slavnostni podelitvi javnih zahval Mestne občine Maribor, ki bo v torek, 9. decembra. 2008, s katero se bo Mestna občina Maribor zahvalila organizacijam za njhov trud, čas in energijo, ki jo vlagajo v organizirano prostovoljno delo.

Prostovoljske zgodbe:
Hvala – beseda, ki je vredna milijone (klikni)
Hiša v samoti (klikni)
Notranje obogatenje (klikni)
Povej svojo zgodbo (klikni)
Svetloba jutrišnjega dne (klikni)
Moja življenjska pot s prostovoljnim delom (klikni)
Oblačenja (klikni)

Vsem prostovoljkam in prostovoljcu, ki so prispevali svoje zgodbe, iskreno hvala.

INFO: Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob zeleznici 16, Maribor, tel. 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org, http://www.infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov