Pub Quiz Male Pizdine celice

Vabljen/-a na Pub Quiz Male Pizdine celice, ki ga ob izidu šeste številke PIZDE! pripravljamo prostovoljke in prostovoljci MISC INFOPEKA. Kviz bo potekal v ponedeljek, 4. 7. 2016, ob 20.00 v dvorani Gustaf, Kulturni center Pekarna.

Če rad/-a tekmuješ, sodeluješ v skupini in si želiš preveriti svoje znanje, potem bo kviz Male Pizdine celice ravno za tebe. Prijave ekip niso potrebne, saj se te lahko oblikujejo na samem dogodku, vse tekmovalce pa čakajo tudi lepe nagrade.

PIZDA! je družbeno-kritična revija, ki je namenjena družbeno angažiranim in aktivističnim vsebinam. Služi kot sredstvo analiziranja in preizpraševanja družbeno-političnih razmerij moči. Ustvarjalci Pizde! si prizadevamo za alternativne in konstruktivne rešitve ter si želimo aktivno sooblikovati in soustvarjati antikapitalistično prihodnost. Lahko se nam pridružiš tudi ti!

PIZDE! so dostopne tudi na naši spletni strani. Več o nas si lahko prebereš tukaj.

 

pizda

 

Info: Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Pekarna Magdalenske mreže, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov