Forumska predstava »Act like a girl«

V nedeljo, 26. 6. 2016, ob 15.30 vabimo na Živo Dvorišče Arhivskega muzeja, na Glavni trg 7, kjer bomo skupaj z gledališko-aktivistično skupino Soodločaj soustvarjaj, sooblikuj! razmišljali, debatirali tematiko družbenega spola in aktivno sodelovali v predstavi »Act like a girl«.

V okviru programa “Živo mesto*: Živa Koroška, Festival Lent 2016″ društva Hiša! bo gledališko-aktivistična skupina Soodločaj, soustvarjaj, sooblikuj! tematiko družbenega spola ponudila v razmislek in debato v formi forumske predstave, ki gled-igralce poziva k aktivni drži, sodelovanju in intervencijam. Ne zamudite enkratne priložnosti soustvarjanja predstave in spreminjanja družbe!

Se počutiš nevidno, osamljeno, se ne počutiš kot del sestavljanke?

Make a note:

Nasvet št. 1: Ličila so tvoji prijatelji!

Nasvet št. 2: Nadeni si nasmeh in bodi srečna!

Nasvet št. 3: Vedno ostani mirna in vljudna.

Nasvet št. 4: Nikoli ne moreš zgrešiti z majhno črno oblekico.

Nasvet št. 5: Ženska z zadovolj(e)nim moškim je srečna ženska.

Predstava bo v angleškem jeziku.

Izvedba: Gledališko-aktivistična skupina Soodločaj, soustvarjaj, sooblikuj!: Lea Diana Dajčman, Tomaž Podbevšek, Ioana Sileanu, Miha Smaka, Tamara Zaner

Mentorici: Barbara Polajnar in Metka Bahlen Okoli

Produkcija: Pekarna Magdalenske mreže Maribor

 

*”ŽIVO MESTO (24. 6. – 2. 7. 2016) je program društva za ljudi in prostore Hiša!, ki je nastal skupnostno, z ljudmi in za ljudi. Program Živo Mesto je že drugo leto nastalo pod okriljem Festivala Lent.”

act like a girl--mb

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov