Izobraževalno srečanje za mentorje ob Mednarodnem dnevu prostovoljstva

MISC INFOPEKA in Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, vabita vse mentorje in organizatorje prostovoljskega dela na Izobraževalno srečanje ob Mednarodnem dnevu prostovoljstva, ki ga uradno praznujemo 05. decembra.

Prostovoljstvo v naših organizacijah prinaša dodano vrednost, veselje in vsi skupaj se zavedamo, da bi brez pomoči prostovoljcev težje dosegali našo vizijo. Dobra volja prostovoljcev pa ni dovolj, da bi ti ostali z nami, da bi njihovo delo bilo pravilno vrednoteno in v dobro vseh vključenih.

Vabimo vas, da si na srečanju izmenjamo orodja in ideje dela s prostovoljci, poiščemo dobre prakse in načrtujemo prenos takšnih idej v naše delo. Srečanje bo nudilo odprt prostor konkretnim prostovoljskim zagatam kot tudi predstavilo širši kontekst organiziranega prostovoljskega dela.

Izobraževalno srečanje bo potekalo v sredo, 10.12.2008, med 10. in 15. uro v prostorih MISC INFOPEKA in bo moderirano iz strani Slovenske filantropije.

Vljudno vas prosimo, da se prijavite na enega izmed spodnji kontakotv najkaseje do 05.12.2008.

Veselimo se srečanja z vami.

Info: Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org, http://www.infopeka.org

POVEZAVE:
• Slovenska filantropija: http://www.filantropija.org, http://www.prostovoljstvo.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov