Kako izkoristiti orodja, ki jih ponuja splet?

Cikel izobraževanj za uspešno delo v mladinskih in drugih nevladnih organizacijah:
KAKO IZKORISTITI ORODJA, KI JIH PONUJA SPLET?

Brez interneta in elektronske pošte si danes zelo težko predstavljamo naš vsakdan. Poleg klasičnih medijev so sedaj na voljo tudi družbeni mediji (Social Media Communication), kot so Facebook, YouTube, bloganje….

Na delavnici KAKO IZKORISTITI ORODJA, KI JIH PONUJA SPLET? bomo spoznali vse bolj popularna orodja za komuniciranje preko družbenih medijev ter kako jih izkoristiti pri svojem delu. Odgovorili bomo na vprašanja kot so: Kaj so družbeni mediji? Zakaj so pomembna za našo organizacijo? Kako jih uporabiti pri delu? Kaj so družbeni zaznamki (social bookmarks)?

Delavnico, ki bo potekala v četrtek, 25.09.2008, s pričetkom ob 10:00 v prostorih MISC INFOPEKA, bo vodila Jana Zelenovi?, dirigentka Web 2.0, ki kot zunanja sodelavka in svetovalka dela pri večih projektih vključevanja orodij za komuniciranje preko družbenih medijev v spletni prostor ter razvija svoje lastne e-ideje.

Prijave sprejemamo do 20.09.2008 po telefonu: 02 300 68 50, 041 481 246 in po elektronski pošti: infopeka@infopeka.org

Napovedujemo in priporočamo

V sklopu Cikla izobraževanj za uspešno delo v mladinskih in drugih nevladnih organizacijah pripravljamo v mesecu oktobru naslednji delavnici:
• Kako motivirati mlade za delo v mladinskih organizacijah?
• Vodenje ustvarjalnega tima.

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov