Delavnica gledališča zatiranih na temo preprečevanja sovražnega govora “Kje so tvoje meje?”

V petek, 3. 6. 2016, na Srednji šoli za oblikovanje Maribor v okviru projekta Kje so meje? izvajamo za dijakinje in dijake Delavnico gledališča zatiranih na temo preprečevanja sovražnega govora “Kje so tvoje meje?”.

 

IZVAJALKI:

– Barbara Polajnar, mag. kulturologinja (diploma in magisterij na temo gledališča zatiranih), soustanoviteljica KUD Transformator je prakso opravila v organizaciji Theater der Unterdruckten Wien. Izvaja predavanja, delavnice, usposabljanja in treningi o tehnikah gledališča zatiranih doma in po svetu.

– Metka Bahlen, univ. dipl. pedagog/andragog, strokovni izpit s področja izobraževanja, licenca za mentorja Projektnega učenja za mlade. Ima 13 let izkušenj dela v programu PUM. Ukvarja se s pripravo in moderiranjem predstav gledališča zatiranih in delavnic z aktivistično gledališko skupino KUD Transformator.

logo - urad vlade za komuniciranje - banner_pomoc_beguncem

 

Delavnico izvajamo v okviru projekta »Kje so meje?«. Projekt sofinancira Urad Vlade RS za komuniciranje v okviru prizadevanj za spoštovanje in sprejemanje pripadnikov različnih etničnih skupin, beguncev in migrantov.

Logo URSM, MOM, KOM

 

 

Info: Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Pekarna Magdalenske mreže, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov