Brezplačna delavnica “Destinacija: EVS… Priprava na vzlet”

V letošnjem letu obeležujemo 20. obletnico Evropske prostovoljne službe. V tem času je že več kot 100.000 mladih opravljajo prostovoljsko delo v tujini. Kako postati eden izmed njih, boš izvedel/-a na delavnici “Destinacija: EVS… Priprava na vzlet”, ki bo v okviru »Festivala prostovoljstva v Mariboru 2016« v torek, 17. 5. 2016, ob 16:00 v INFOPEKI.

Delavnica je namenjena predstavitvi Evropske prostovoljne službe mladim, ki programa EVS še ne poznate. Iz prve roke boš slišal/-a izkušnje prostovoljke, ki je opravljala EVS na Irskem. Izvedel/-a boš ključne značilnosti in podatke o programu EVS ter pridobil/-a informacije o korakih, ki so potrebni, da ideja preraste v kvalitetno sodelovanje v projektu Evropske prostovoljne službe.

Izvajalki delavnice sta Sara Fakin, nekdanja prostovoljka EVS na Irskem in Nataša Usar, EVS koordinatorica Pekarne Magdalenske mreže Maribor.

Delavnica poteka kot del aktivnosti, ki jih Zavod za razvoj mobilnosti mladih MOVIT organizira v okviru kampanje ob 20. obletnici Evropske prostovoljne službe.

evs predavanje

 

 

 

 

Info: Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Pekarna Magdalenske mreže, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov