Delavnica Izvajanje in razvijanje dejavnosti informiranja in svetovanja za mlade

V sklopu izobraževanj Mreže MaMa, te Mreža MaMa in Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Pekarna-magdalenske mreže, vabita na delavnico z naslovom Izvajanje in razvijanje dejavnosti informiranja in svetovanja za mlade, ki bo v četrtek, 9. 4. 2009, v prostorih MISC INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor. Zberemo se ob 9:30.

Namen delavnice je podati osnovne dejavnike uspešnega izvajanja in razvijanja dejavnosti informiranja in svetovanja za mlade ter vzpodbuditi ali utrditi sodelovanje med mladinskimi centri in drugimi organizacijami.

Delavnica je namenjena mladinskim delavcem, zaposlenim in prostovoljcem v mladinskih centrih in v drugih organizacijah. Prijaviš se lahko s priloženo prijavnico, ki jo pošlješ na infopeka@infopeka.org do četrtka, 2. 4. 2009.

Cena delavnice za člane Mreže MaMa je 15 EUR, za vse ostale zainteresirane pa 50 EUR. V ceno je vključeno tudi kosilo in gradivo, ki ga boš dobil/a na delavnici.

Vabljen/a si, da se nam pridružiš.

Dodatne informacije: MISC INFOPEKA, Ob železnici 16, Maribor, tel. 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org, www.infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov