Natečaj USTAVI SE! POTREBUJEM TE!

Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA te v imenu organizacij, ki v Mariboru izvajamo in razvijamo organizirano prostovoljsko delo mladih, nagovarja: USTAVI SE! POTREBUJEM TE!

Natečaj USTAVI SE! POTREBUJEM TE! vabi, da se zamisliš in si izmisliš; se pozabavaš, ko odtavaš; se angaziraš; nas motiviraš in zasnuješ ter posreduješ kratke in sladke, bogate in jedrnate, duhovite in čudovite SLOGANE O IZKUŠNJAH ALI POMENU PROSTOVOLJSKEGA DELOVANJA! Lahko so izseki ali povedi ali pa odgovor na vprašanje: ‘Kaj sem danes storil/a lepega za nekoga drugega?’

Najžlahtnejše med prejetimi predlogi bomo javno izpostavili in uporabili ob praznovanju Mednarodnega dneva prostovoljstva mladih, ki ga bomo letos obeležili med 20. in 24. aprilom, avtorje pa simbolično nagradili. Vabljen/a si k sodelovanju, ne glede na starost, spol, obliko ali barvo.

Daj si duška, zagrabi neomejeno in predloge, skupaj s svojimi kontakti, pošlji po elektronski pošti na infopeka@infopeka.org, po klasični pošti ali osebno v MISC INFOPEKA, Ob železnici 16, Maribor, do 27. 3. 2009, da bo rečeno tudi storjeno!!!

Info: Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

POVEZAVA:
• Slovenska filantropija: http://www.prostovoljstvo.org/

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov