Delavnica o javnem nastopanju za mladinske delavce

Za in proti, Zavod za kulturo dialoga in Pekarna-magdalenske mreže, MISC Infopeka v okviru projekta »Voliti ali ne voliti za Evropski parlament« vabita na delavnico nastopanja za mladinske delavce.

Delavnica bo v četrtek, 19. 2. 2009, v prostorih MISC Infopeka (Ob železnici 16, Maribor), s pričetkom ob 10. uri.

Vodila jo bo Anja Šerc, s strani Zavoda ZIP verificirana predavateljica z osemletnimi izkušnjami debatiranja in izobraževanja s tega področja.

Namenjena je vsem članom in članicam mladinskih organizacij, ki bi želeli pridobiti veščine in znanja, potrebna za organizacijo in nastop v različnih vrstah javnih razprav, od debat do okroglih miz, od sestankov, pogajanj do TV nastopov. Verjamemo, da je delavnica pomembna tudi za vse tiste, ki delajo z mladimi, in bi želeli, da bi mladi postali bolj aktivni in artikulirani, kadar morajo predstavljati svoja stališča in javno nastopati.

Udeleženci bodo spoznali različne tehnike, preko katerih lahko urimo veščine javnega nastopanja, od priprave govorov do priprave odgovorov na argumente strani, ki ima drugačna stališča kot mi sami, spregovorili pa bomo tudi o organizaciji različnih javnih razprav, kako jih pripraviti, voditi, postavljati vprašanja gostom, oglaševati in seveda nastopiti v njih. Vsebinsko se bo delavnica navezovala na aktivno državljanstvo mladih in letošnje volitve v Evropski parlament.

Delavnica bo trajala 8 šolskih ur, prijave zanjo pa sprejemamo do petka, 13. 02. 2009, na naslovu:

MISC Infopeka, Ob železnici 8, 2000 Maribor; telefon: 02 300 68 50, 041 481 246.

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov