Za štirimi stenami

Kaj skrivamo pred zunanjim svetom in kaj za 4 stenami? Kdo je na drugi strani, ko si odstranimo maske in si pogledamo v razžrto meso na obrazih? Moment in ZIZ vabita na avtorsko predstavo Sare Atanasković, Izidorja Gaveza, Timoteja Kolarja, Tomaža Podbevška in Barbare Polajnar pod režijsko taktirko Tina Grabnarja. 31. 10. 2015, ob 19.30 in 1. 11. 2015, ob 17.30.

Kaj skrivamo drug pred drugim in kaj sami pred seboj? Kaj se dogaja v sosednjem stanovanju ali zgolj v sosednji sobi? Kaj so zvoki, ki nas prebudijo sredi noči? S kom živimo?

Zbirališče na železniški postaji Maribor (pri lokomotivi). Delimo si prevoz in skupaj odidemo na lokacijo prizorišča (približno 15 min vožnje).

Predstava je omejena na 15 gledalcev in NI interaktivne narave. Zaradi omejenega števila sedišč in koordinacije prevoza, so nujno potrebne predhodne rezervacije (sms ali klic) na 051 335 329 (Barbara Polajnar). Rezervacije pričnemo zbirati od srede, 29. oktobra dalje.

Produkcija: Moment in ZIZ v sodelovanju z GT22.

Vtopnina: 5€, (za dijake, študente, upokojence in samozaposlene v kulturi 3€)

Predstava je nastala v okviru dvoletnega projekta Inkubator Moment (inkubator.moment.si), ki sta ga finančno podprla Ministrstvo za kulturo in Mestna občina Maribor.

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov