Poziv za oddajo prispevkov za mednarodni tekmovanji 5. StopTrik Mednarodnega filmskega festivala v Sloveniji in na Poljskem

Mednarodno stop motion tekmovanje in Borderlands tekmovanje se bosta odvili v sledečih festivalskih mestih: StopTrik MFF Maribor: 01. – 04. 10. 2015 in StopTrik MFF Niepołomice: 23. – 25. 10. 2015.

Vaše prispevke pričakujemo do 14. 8. 2015. Selekcija izbranih filmov bo objavljena najkasneje do 15. 9. 2015. Oddaja prispevkov na 5. StopTrik MFF je brezplačna.

www.stoptrik.eu

www.facebook.com/StopTrikFestival

Filmi, ki se bodo uvrstili na tekmovalni seznam, ne smejo biti daljši od 30 minut in morajo biti producirani po 1. 1. 2013. Poslana kopija filma s podpisanimi dokumenti (pravila, prijavni obrazec) je pogoj za uspešno oddajo.

Prispevke lahko pošljete ali po pošti (na naslov:  Michał Bobrowski, StopTrik International Film Festival, ul. Grzegórzecka 33/4, 31-532, Kraków, Poland) ali preko spletnega prenosa (prosimo pošljite email na stoptrikfestival@gmail.com, vključujoč zahtevane dokumente in povezavo za nalaganje filma iz npr. wetransfer.com, dropbox.com itd.).

StopTrik MFF je festival stop motion animacije zato je tekmovanje namenjeno filmom, ki uporabljajo stop motion tehnike (lutke / glina/ cut-out / raznoliki predmeti in materiali / piksilacija itd.).

Najboljši filmi bodo nagrajeni s sledečimi nagradami: VELIKA NAGRADA OBČINSTVA MARIBOR, NAGRADA OBČINSTVA NIEPOŁOMICE; POSEBNA POHVALA ZA NAJBOLJŠI SLOVANSKI STOP MOTION; POSEBNE POHVALE FESTIVALSKE KOMISIJE.

POGOJI in PRAVILA in PRIJAVNI OBRAZEC so dosegljivi na: www.stoptrik.eu.

Če imate kakršnakoli vprašanja, nam pišite na: stoptrikfestival@gmail.com.

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov