Foto esej »Prostovoljsko mesto«

V okviru Festivala prostovoljstva v Mariboru, 20. 5. 2015, je zaživel informativno družabni dogodek “Prostovoljsko mesto”. Vabljen/-a k listanju Foto eseja “Prostovoljsko mesto”, kjer si lahko zanimivo prostovoljsko dogajanje ogledaš v fotografiji.

Mimoidočim “Prostovoljskega mesta” smo organizacije, članice mreže “Prostovoljstvo v Mariboru” in naši prostovoljci, skozi osebne pogovore in s pomočjo informacijskega materiala predstavili programe in projekte organizacij, prostovoljske aktivnosti ter dosežke. Mimoidoče smo povabili, da se skupaj z nami podajo skozi interaktivne socialne igre in se preizkusijo ali imajo v sebi tiste kvalitete in značilnosti, ki odlikujejo prostovoljce in prostovoljke.

Marek Šurkala in Cécile Bondon, EVS prostovoljca Pekarne Magdalenske mreže, sta ustvarila Foto eseja “Prostovoljsko mesto”, ki prikazuje aktivnosti 34 organizacij, ki se ukvarjajo z organiziranim prostovoljskim delom na področju Maribora.

Povezava do foto eseja: http://www.infopeka.org/web/uploads/prostovoljsko_mesto.pdf


Info: Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov