Pogovor »Želiš doživeti prostovoljsko izkušnjo v tujini?«

Naj te v okviru “Festivala prostovoljstvo v Mariboru” povabimo na predstavitev in pogovor o Evropski prostovoljni službi. Ne veš kaj je Evropska prostovoljna služba? Pridi v torek, 19. 5. 2015, ob 17:00 v INFOPEKO in predstavili ti bomo osnovne informacije o EVS-u.

Izvedel/a boš, kaj je namen prostovoljne službe v tujini, kako se je udeležiti, kje se prijaviti, katere države so na izbiro…
Mogoče si že kje slišal/a ali prebral/a informacije o EVS-u. Sedaj imaš priložnost, da iz prve roke izveš vse in še več o opravljaju prostovoljne službe v tujini. Vse in še več ti bomo predstavili prostovoljci, ki trenutno opravljamo EVS službo v Mariboru. Mi, ki te vabimo, prihajamo iz Francije, Češke, Srbije in Rusije.

V Sloveniji smo šele par mesecev in posledično naša slovenščina še ni zelo dobra, zato pričakuj pogovor in predstavitev v angleškem jeziku.

Predstavitev in pogovor bomo izvedli Dušan Zdravković in Tanja Malistova (EVS prostovoljca pri Društvu Center za pomoč mladim Maribor) ter Cécile Bondon in Marek Šurkala (EVS prostovoljca v Pekarni Magdalenske mreže Maribor).

Dogodek poteka v sodelovanju z Društvom Center za pomoč mladim Maribor.

Povezava do facebook dogodka: https://www.facebook.com/events/1628655127368596/


Info: Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov