Brezplačno predavanje »Osebni stečaj«

Če ste se znašli v stiski, vas vabimo na brezplačno predavanje »Osebni stečaj«, ki bo potekalo v sodelovanju z Odvetniško pisarno Primec & Lah, v ponedeljek, 13. 4. 2015, ob 17:00 v prostorih MISC INFOPEKA. Predavanje je namenjeno najširši javnosti, zato bo poudarek na praktičnem vidiku izpostavljene tematike.

Odvetnika bosta predstavila institut stečaja, s poudarkom na osebnem stečaju, in najpogostejše razloge, ki pripeljejo k prezadolženosti oziroma insolventnosti posameznika, kot so: izguba zaposlitve, smrt bližnjih, napačne poslovne odločitve in nenazadnje aktualna valutna tveganja …, ki so pogoj za uvedbo stečaja.
V okviru predavanja bo pojasnjeno potrebno postopanje posameznika v zvezi z uvedbo stečaja (vložitev predloga za začetek stečaja, predloga za odpust obveznosti), postopek pred sodiščem in s stečajnim upraviteljem, ter končno posledice stečajnega postopka za posameznika.”

Predavanje izvajamo v okviru projekta »Banka prostovoljstva«.

Info: Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov