Večer EVS

Vse, kar ste si vedno želeli vedeti o Evropski prostovoljni službi, pa si niste upali vprašati! Odgovore boste dobili v sredo, 3. 12. 2014, ob 17. uri v MISC INFOPEKA.

Kaj je EVS? Kako najti dober EVS projekt? Kako najti pošiljajočo in gostujočo organizacijo? Potrebujem kakšne izkušnje, preden se prijavim na EVS? Se lahko prijavim takoj po končani srednji šoli?

Program:

•    »POPLAVA KULTURE« – projekcija dokumentarca EVS prostovoljke iz Portugalske, ki je delovala v Cerkljanskem mladinskem alternativnem klubu (C.M.A.K. Cerkno). »Filipa Oliveira raziskuje vzroke participacije in kulturnega udejstvovanja mladih v Cerkljanski regiji ter kaj za njih pomeni biti aktiven.«
•    Pogovor s trenutnima EVS prostovoljkama v MISC INFOPEKA, Clementine Clenet in Jade Clisson. Govorili bosta o življenju kot EVS prostovoljki, svojem delu, aktivnostih in izkušnjah, ki sta jih pridobili v 10 mesecih bivanja v Mariboru.

Celoten večer bo pospremljen z dobro atmosfero, hrano in zabavo.

Info: Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2021 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov