Vabilo prostovoljkam in prostovoljcem k sodelovanju na festivalu StopTrik MFF 2014

Četrta edicija mednarodnega filmskega festivala StopTrik potrebuje okrepitve v ekipi in pomoč pri izvedbi festivala.
StopTrik MFF bo potekal med 3. in 5. 10. 2014,  v Vetrinjskem dvoru in dvorani Gustaf (Kulturni center Pekarna). Več informacij o prostovoljskem delu na festivalu dobiš na sasa.bach@gmail.com, kjer se lahko tudi prijaviš do 29.9.2014.

StopTrik je edini evropski festival animiranega filma, ki je posvečen izključno tehniki stop motion. V času festivala se bo tako zvrstilo 108 kratkih animiranih filmov, zgodil se bo video mapping v centru mesta, delavnice animacije in koncerti skupin Wanda & Nova deViator, Joe 4 in The Gary ter še kaj.
Festival bodo obiskali tudi tuji avtorji in gostje, prav tako pa mariborsko občinstvo. Če te animacija navdušuje in te zanima delo v mednarodnem kolektivu ter izvedba filmskega festivala, si toplo vabljen/-a, da se nam pridružiš.
Zaželeno, a nikakor ne nujno, je tudi vozniško dovoljenje in dobro znanje angleščine. Ob začetku prostovoljskega dela boš podpisal/-a dogovor o prostovoljskem delu, ob koncu pa dobil/-a potrdilo o opravljenem prostovoljskem delu. Vsak dan tekom festivala pa te bo pričakal tudi odličen topel obrok.
Producent festivala je Pekarna Magdalenske mreže, koproducenti so Narodni dom Maribor, AGD Gustaf, MKC Maribor.

Info: Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov