Usposabljanje za nove prostovoljce pri Greenpeace

Te skrbi naš odnos do narave? Se zavedaš, da so podnebne spremembe največji izziv sodobnega sveta? Želiš biti bolj aktiven pri reševanju okoljskih in družbenih problematik?

Greenpeace v Sloveniji te vabi na usposabljanje za nove prostovoljce v Mariboru in v Ljubljani. V Mariboru bo usposabljanje potekalo v ponedeljek, 7. 7. 2014, ob 18:00, v prostorih MISC INFOPEKA, v Ljubljani pa v torek, 8. 7. 2014, ob 18:00, na Kladezni 12. Svojo udeležbo potrdi na ines.kavgic@greenpeace.org.

Greenpeace je neodvisna, nevladna in globalna organizacija, ki si z izvajanjem kampanj prizadeva za varstvo okolja, spremembo odnosov in za promocijo miru. Za svoje delovanje ne sprejema finančnih sredstev inštitucij EU, vlad, korporacij ali političnih strank, temveč se financira izključno iz prostovoljnih donacij posameznikov.

Greenpeace po vsem svetu združuje posameznike, ki jim ni vseeno za svet okoli nas in želijo aktivno prispevati k pozitivnim spremembam, tako v svojem lokalnem okolju kot na svetovni ravni. Greenpeaceovi prostovoljci pridobivajo znanje in izkušnje skozi sodelovanje pri aktivnostih, ki jih veselijo. Ponudite lahko znanje, ki ga že imate in uporabljate, ali pa se preizkusite na novih področjih, ki vas zanimajo.

Info: Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Ob železnici 16, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org

MISC INFOPEKA 2020 | Avtorji | Politika uporabe piškotkov